Archieven: Speakers

Jack Korsten

Jack Korsten Eigenaar Groeipartner Jack is een inspirator, altijd goedgemutst en positief. Jack helpt met zijn bedrijf MKB-ers en hun bedrijven zich te focussen en te streven naar een 12 als rapportcijfer in dienstverlening.

Bio Details →
Jarik Oosting

Jarik Oosting Eigenaar SmartRanking Jarik is samen met zijn collega’s van SmartRanking toonaangevend expert op het gebied van zoekmachine en social media marketing. Jarik is een ondernemer van de nieuwe generatie die al jaren online ondernemen. Hij kent de algoritmen van Google en helpt zo MKB ondernemers met hun online marketing strategieën en uitvoering van…

Bio Details →
Sieto de Leeuw

Sieto de Leeuw Voorzitter van de ABU Sieto heeft zijn sporen in de uitzendbranche ruimschoots verdient onder andere bij Randstad. Hij is sinds 2017 de voorzitter van de ABU en heeft zijn eigen kijk op flexwerk.

Bio Details →
Jelmer Spijksma

Jelmer Spijksma Oprichter Or-Quest Jelmer is een ondernemer pur sang, ziet overal kansen en heeft zo zijn eigen visie op zaken. Hij heeft met zijn detacheringsbureau al diverse prijzen in de wacht gesleept en groeit harder dan de markt.

Bio Details →
Bastiaan Last

Bastiaan Last Oprichter Prima Personeel Bastiaan omschrijft zichzelf als: “een ondernemer met creatieve geest en duidelijke denkbeelden”. Prima Personeel is een uitzendorganisatie die zich onderscheidt de laatste jaren flink is gegroeid tot inmiddels 8 vestigingen.

Bio Details →
back to top